Onze cursussen en workshops zijn nu ook online te volgen!

Deze cursussen en workshops worden live verzorgd via een video-conferencing platform, kunnen op data aangeboden worden maar natuurlijk ook op verzoek gepland worden!

We adviseren je een online cursus te volgen bij een docent in je eigen woonomgeving, zodat een volgende cursus die je persoonlijk wilt volgen, bij dezelfde docent geboekt kan worden.

Uiteraard kun je zeker ook inschrijven op online cursussen buiten je regio wanneer de datum je beter schikt.

Oudercursus Baby- en kindergebaren

De Baby- en kindergebarencursus voor ouders geeft een diepgaande kijk op het baby- en kindergebaren-programma en geeft ouders en opvoeders waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling bij hun kind te stimuleren. Het laat je zien hoe je een gebaar aanleert bij je kind en geeft inzicht in verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Je zult functionele gebaren leren; effectieve manieren om gebarentaal te gebruiken in het dagelijks leven, alsmede activiteiten die op een creatieve manier de taalontwikkeling stimuleren. De eerste bijeenkomst duurt 2 uur. Na de eerste bijeenkomst heb je ongeveer vijftig gebaren geleerd! Bij de cursus is een exemplaar van het boekje ‘Babygebaren, de eerste woordjes’, inbegrepen, je krijgt dit voor de eerste bijeenkomst opgestuurd.

De prijs voor deze cursus is €90,- per 2 volwassenen.

Kennismaking 

Een kennismakingscursus Baby- en kindergebaren bestaat uit één korte bijeenkomst. Je leert een aantal gebaren en krijgt een korte uitleg over de basis van het Baby- en kindergebarenprogramma. De kosten van de kennismakingscursus zijn variabel, afhankelijk van de duur en het aanbod. 

Thema workshop

In deze leuke interactieve thema workshop krijg je de basis uitgelegd van de Gebarenstem methode voor Baby- en kindergebaren en daarnaast leer je gebaren aan rond een specifiek thema, bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst, lente, vakantie, boodschappen doen, herfst, enzovoorts.