Gebarenstem team

Lissa Zeviar, eigenaar van Gebarenstem, heeft in 2019 de zusteronderneming Gebarenstem in Vlaanderen opgericht. Lissa is grondlegger van de Baby- en kindergebarenmethode in Nederland en auteur van het boek: ‘Babygebaren, Kindergebaren, Iedereen kan gebaren’ dat ook in Vlaanderen verkocht wordt en in het woordenboek. een deel Vlaamse gebaren heeft opgenomen. 

Kjille Soeting is trainer bij Gebarenstem en richt zich voornamelijk op professionals. Zij is auteur van het boek: Babysignalen en heeft Babyspecialisatie trainingen ontwikkeld die zij, naast Baby- en Kindergebaren trainingen, in Nederland voor professionals verzorgd. Voor Gebarenstem is Kjille verantwoordelijk voor communicatie en vormgeving. 

Justine Aerts en Anke Wulteputte geven sinds 2015 de vorming Baby -en kindergebaren in Vlaanderen. Anke is audiologe van opleiding en Justine heeft haar verdiept in het sociale met de opleidingen Orthopedagogie en Sociaal Werk. Beiden hebben ze een grote kennis van de Vlaamse Gebarentaal. In 2017 hebben ze bij Lissa Zeviar en Kjille Soeting de Gebarenstem Specialist Opleiding gevolgd in Nederland. Nu verzorgen zij vanuit Gebarenstem in Vlaanderen de cursussen en workshops Baby- en kindergebaren voor ouders en professionals.