Ben jij een professional die mogelijkheden ziet in het gebruiken van gebaren als ondersteuning van de gesproken communicatie in je dagelijks werk? Ben jij benieuwd naar de verschillende soorten cursussen en workshop die wij, gericht en afgestemd op jouw vakgebied, te bieden hebben?

Ondersteunende gebaren gebruiken in de communicatie kan voor een heel breed publiek. Op deze website hebben we een aantal doelgroepen belicht: Baby- en kindergebaren voor baby’s, jonge kinderen, kinderdagverblijven en ondersteunende gebaren in het (basis) onderwijs, anderstaligen en voor anders ontwikkelende mensen. Dit is slechts een handvol mogelijkheden die we nu hebben uitgewerkt.

Er zijn oneindig veel andere situaties en doelgroepen te bedenken waar gebaren de communicatie verrijken en begrip voor elkaar verruimen.

Een greep uit de mogelijke doelgroepen: pleegzorg, adoptiekinderen, vluchtelingen, moeders met een depressie, ICU en kinderafdeling in het ziekenhuis, kinderen met een kanule, tienermoeders, bij hechtings problemen, maar ook in werkvelden waarbij over afstand met elkaar gecommuniceerd wordt, bijvoorbeeld de bouw, of waar stilte gewenst is, bijvoorbeeld in de film- en tv- en theater industrie.

Belangstelling? Via onderstaande link horen we graag van je om een telefonische kennismaking af te spreken waarin we de mogelijkheden kunnen doornemen.