Wil jij de betrokkenheid van de kinderen tijdens het voorlezen verhogen? Wil jij meer halen uit het interactief voorlezen voor VVE? Wil jij van elke voorleesactiviteit een ware belevenis maken?

Voorlezen met gebaren brengt een verhaal echt tot leven!

Gebarenstem heeft speciaal voor ouders en medewerkers in de kinderopvang, voorschoolse groepen, voorleesconsulenten, bibliotheek medewerkers, Boekstart coördinatoren en andere professionals die regelmatig voorlezen aan kinderen, een training ontwikkeld: Voorlezen met Gebaren.

In deze training leer je de fijne kneepjes van voorlezen met gebaren. Je leert hoe je met je mimiek en je stemgebruik het verhaal kunt ondersteunen, hoe je kunt rolnemen en hoe je met uitbeelden nog meer verhalend kunt vertellen. 

We zullen uitgebreid aandacht besteden aan het prentenboek dat tijdens de Nationale Voorleesdagen centraal staat: Vos gaat een stukje rijden.

In deze training van 4 uur komen alle aspecten van voorlezen met gebaren aan de orde en is er tijd voor oefenen met verschillende soorten boekjes voor verschillende leeftijden. 

Deze training kost €95,- ex btw